Sloversity

Sloversity je blagovna znamka, pod katero bomo ponudili drugačne, zanimive, inovativne izdelke, dobiček od njihove prodaje pa namenili našim projektom za spodbujanj trajnostne, vključujoče in odprte družbe.

Za tak pristop k financiranju naših aktivnosti smo se odločili, ker smo šele na začetku naše poti in se srečujemo z izzivi pridobivanja sredstev za izvajanje projektov (nihče nas ne pozna, nimamo ustreznih referenc za prijavo na javne razpise …). 

Ker želimo neprofitne vsebine ponuditi z vašo pomočjo, smo se odločili za poskus s konceptom DAJ-DAM. Pripravimo inovativen produkt zate. V ceno nakupa pa je vključena tudi spodbuda naših neprofitnih dejavnosti. Verjamemo, da DAJ-DAM deluje!

PRIHAJAJO ARTIZANKE

Linijo izdelkov, ki bodo prinesle svežino v tvoj življenjski slog, začenjamo z ARTIZANKAMI – slovenskimi startasicami, ki jih bomo izdelali v legendarnem Borovu, enem izmed redkih tekstilnih gigantov obeh Jugoslavij.

Želimo ponudi inovativen dizajn slovenskih oblikovalcev ter kakovost in udobnost Borovih startask. Si iz pravega testa Artizanke? Če na več kot 75% spodnjih vprašanj odgovoriš pritrdilno, si definitivno pravi!

Naveličal si se, da svoje superge »srečuješ« na vsakem koraku?

Podpiraš neodvisen, inovativen dizajn?

Ti ni vseeno, da so reke v Aziji obarvane z trendi barvo modne sezone na Zahodu?

Bi rad, da za izdelavo superg delavci dobijo primerno plačilo?

Spodbujaš varovanje okolja in želiš prispevati k zmanjševanju posledic podnebnih sprememb?

Hočeš vedeti, kako so nastale tvoje superge?

Želiš nekaj denarja v ceni superg nameniti tudi neprofitni organizaciji, ki spodbuja trajnostno in odprto družbo?

Se spomniš legendarnih Startask?

Ti je všeč ideja Artizank in SloVersity?

Čestitamo – si potencialen InRAZOVEC in promotor ARTIZANK! ☺

Vabimo te, da sodeluješ v pilotnem projektu in si del izdelave prvih 200 parov Artizank po tvojem okusu. Zate smo pripravili nekaj vzorcev dizajna superg. Dva vzorca, ki bosta dobila največ glasov, bosta svoj novi dom dobila v Artizankah. 

Zato obišči Facebook stran SloVersity in oddaj svoj glas za dizajn, ki bi ga najraje videl na svojih supergah! Dva, ki bosta zbrala največ glasov, bosta krasila naše in vaše ARTIZANKE!

S tem sodeluješ v nagradni igri – med vsemi, ki boste oddali svoj glas, bomo izžrebali dva, ki bosta brezplačno prejela svoj par Artizank.

Ne oklevaj, ampak glasuj!

KAKO DO ARTIZANK?

Dva izbrana modela v omejeni količini 100 superg bosta na voljo v naši spletni trgovini. Superge vam bomo poslali pošti, lahko pa jih tudi prevzamete na sedežu inštituta InRAZ in nas tudi osebno spoznate.

Plačilo bo možno v gotovini, s kreditno kartico ali nakazilom na naš bančni račun.